Εκπαιδευτικά παιχνίδια (και όχι μόνο)

ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

tt0002

Νέο προϊόν

1,29 €

-0,60 €

1,89 €

Διαθέσιμο

Η μαμά, αφού με κόλλησε στο μπράτσο της, βάλθηκε να με κολλήσει και σε κάτι μπιμπελό που έχει στο σαλόνι... Α, δεν πάει καλά...

Να η περιγραφή από τα bobirakia.gr:

Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε διάφορα αντικείμενα με το προσωπάκι του μωρού σας ή με ό,τι εικόνα θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τατουάζ αντικειμένων και να τα τοποθετήσετε σε κεριά, φλιτζάνια, ποτήρια, πιάτα, παιχνίδια, κεραμικές, ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες κλπ. Η χρήση τους είναι απλή.  

Το μέγεθος του τατουάζ πρέπει να χωράει σε τετράγωνο πλαίσιο 9,5 x 9,5 εκατοστά.

Οδηγίες χρήσης:

Βυθίζετε το τατουάζ σε ένα μπολ με νερό για 30 δευτερόλεπτα περίπου (προσοχή, όχι παραπάνω για να μην ξεκολλήσει το χαρτί από τη φωτογραφία μέσα στο νερό). Κρατώντας το αντικείμενό σας, τοποθετείτε το τατουάζ επάνω και σιγά σιγά τραβάτε το κάτω χαρτί, έτσι ώστε να τοποθετείται η φωτογραφία εκεί που πρέπει. Μπορείτε σε αυτή τη φάση να προσαρμόσετε / διορθώσετε τη φωτογραφία σας. Με ένα ελαφρώς βρεγμένο βαμβάκι τρίψτε απαλά τη φωτογραφία για να φύγει τυχόν παγιδευμένος αέρας. Αν το αντικείμενό σας το επιτρέπει, στεγνώστε το με πιστολάκι μαλλιών για  2-3 λεπτά ή βάλτε το στο φούρνο στους 150 βαθμούς για 10 λεπτά. Έτσι θα "σφραγιστεί" η φωτογραφία και θα κρατηθεί άφθαρτη για περισσότερο καιρό.

Δείτε τις εικόνες με τη διαδικασία του τατουάζ βήμα βήμα.

Στείλτε μας τη φωτογραφία είτε στο info@bobirakia.gr, είτε στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/bobirakia.gr/, πριν ή μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας.

σχετιζόμενα προϊόντα