Έξυπνες "συσκευές" φαγητού

ΕΞΥΠΝΗ ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΠΛΕ Μεγαλύτερη προβολή

ΕΞΥΠΝΗ ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΠΛΕ

pi00010

Νέο προϊόν

5,49 €

Διαθέσιμο

Ηλικία 5-12 μ.
Χρώμα γαλάζιο

Επιτέλους, αυτό περίμενα για να αρχίσω να γεύομαι φρουτάκια, πατατούλες και καροτάκια. Τόσο καιρό πνίγομαι με τα κομματάκια που μου δίνει η μαμά μου. Τι τέλεια ιδέα!

Να η περιγραφή από τα bobirakia.gr:

Νέα έξυπνη πιπίλα εξάσκησης εισαγωγής στερεών τροφών, χωρίς τον κίνδυνο πνιγμού. Επίσης ιδανική για την περίοδο οδοντοφυΐας.

Χαρακτηριστικά:

Δεν περιέχει PVC

Υλικό: Σιλικόνη χωρίς BPA  Υλικό λαβής: ABS

Χωρητικότητα: 30 ml

Εύκολη στο καθάρισμα

Κατάλληλη για μπομπιράκια από 5 μηνών και πάνω

Διαστάσεις: 10 x 5 x 4 εκατοστά

Διαστάσεις θηλής: 3,5 x 2,8 x 2,4 εκατοστά

Περιέχει προστατευτικό καπάκι

Η έξυπνη πιπίλα δεν είναι κανονική πιπίλα και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επιτήρηση ενήλικα. Ποτέ μην αφήνετε το μωρό σας μόνο του όταν χρησιμοποιεί την έξυπνη πιπίλα. Ελέγχετε περιοδικά την κατάσταση της πιπίλας και αντικαταστήστε την εάν έχει φθαρεί.

Πώς λειτουργεί: Κόψτε το φρούτο ή το λαχανικό σε μικρά κομματάκια. Ανοίξτε το καπάκι από τη λαβή και τοποθετήστε μέσα στη σιλικονούχα θηλή το φαγητό. Κλείστε το καπάκι από τη λαβή. Το μπομπιράκι σας θα κρατήσει την πιπίλα και θα απολαύσει το φαγητό του. Το υπόλειμμα πρέπει να αφαιρεθεί μετά το πιπίλισμα.

Αφήστε το μπομπιράκι σας να τραφεί από μόνο του. Αφήστε το να δοκιμάσει ποικιλία τροφών εκτός από το μητρικό ή συσκευασμένο γάλα.  Αφήστε το να προσαρμοστεί σε διάφορες γεύσεις από μικρή ηλικία, έτσι ώστε να αποφύγει να γίνει αργότερα επιλεκτικό στο φαγητό του.  

Η έξυπνη πιπίλα εκπαιδεύει το μπομπιράκι σας στο μάσημα των τροφών, τα χαλαρώνει από το δυσάρεστο συναίσθημα του πόνου της οδοντοφυΐας και ενισχύει την ανάπτυξη του εγκεφάλου του.

Είναι στο κατάλληλο μέγεθος για το μωρό και εξασφαλίζει  εύκολη και ασφαλή χρήση.

Με μασητικό πάνω στη λαβή.

 Σημείωση: Χρειάζεται καλό πλύσιμο με νερό πριν από τη χρήση. Αν αποστειρώνετε ακόμη τα μπιμπερό ή τις πιπίλες του μωρού, είναι καλό να αποστειρώσετε και την έξυπνη πιπίλα. Το φαγητό που θα τοποθετείτε στη σιλικονούχα θηλή δεν πρέπει να περιέχει σπόρια, σκληρά κομμάτια, αγκάθια ψαριού, κουκούτσια κλπ., έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια πληγή στο στόμα του μωρού σας. 

σχετιζόμενα προϊόντα