Ταυτότητα της επιχείρησης

Το bobirakia.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων για βρέφη, μωρά και παιδιά, που διατίθενται μέσω του διαδικτύου. Η χρήση του bobirakia.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, διαφορετικά δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του. Το bobirakia.gr λειτουργεί υπό την ευθύνη της ατομικής επιχείρησης Απιδόπουλος Ι. Μιχαήλ, Πωλήσεις μέσω διαδικτύου, Τ.Θ. 480, Αγία Παρασκευή, 57001, Θεσσαλονίκη, ΑΦΜ: 047270918, ΔΟΥ: Ζ' Θεσσαλονίκης.

Ευθύνη χρηστών

Οι χρήστες του bobirakia.gr δηλώνουν και αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς και το περιεχόμενο του, κατ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομο, ανήθικο, προσβλητικό και κακόβουλο. Επίσης δηλώνουν ότι τα παρεχόμενα από αυτούς στοιχεία κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων του, είναι απολύτως ακριβή και σωστά. Τέλος, δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και του λογαριασμού τους, από μη εξουσιοδοτημένα από αυτούς άτομα καθώς και την αποζημίωση από οποιαδήποτε βλάβη επιφέρει η χρήση αυτή.

Περιορισμός Ευθύνης

Το bobirakia.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Ταυτόχρονα δεν φέρει καμία ευθύνη για άμεση ή έμμεση ζημιά η οποία προκύπτει σε σχέση με τη λειτουργία, ή/και τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων που διατίθενται στην ιστοσελίδα. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με το bobirakia.gr και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα. Τέλος το bobirakia.gr δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα.

Διαθεσιμότητα

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail  για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε με το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώνετε με e-mail ή τηλεφωνικώς ότι είστε ενήμερος και επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α (24%).

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Το bobirakia.gr, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας τηρώντας τον νόμο Ν.2742/97 σχετικά με την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται, καταγράφονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν πρόκειται να δοθούν σε άλλες εταιρείες ή φορείς χωρίς την άδεια σας, ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμείτε. Επίσης, το bobirakia.gr παρέχει τη δυνατότητα σε χρήστη που δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και να λαμβάνει πληροφορίες από αυτή, να υποβάλλει αίτημα διαγραφής, που σημαίνει ότι τα προσωπικά του στοιχεία θα διαγραφούν οριστικά.