Κολιέ και βραχιόλια κεχριμπαριού οδοντοφυΐας

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΣΕ ΚΟΛΙΕ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙΟΥ

kh0005

Νέο προϊόν

24,99 €

-4,00 €

28,99 €

Διαθέσιμο

Ηλικία 0-2 χρ.
Χρώμα καφέ

Τώρα με τη μαμά μου φοράμε το ίδιο κολιέ.

Να η περιγραφή από τα bobirakia.gr:

Τις ευεργετικές ιδιότητες του γνήσιου Κεχριμπαριού Βαλτικής τις γνωρίζουμε όλοι. Εκτός από τη δραστική μείωση του πόνου στην οδοντοφυΐα του μωρού σας, το κεχριμπάρι κάνει θαύματα και σ'εσάς τους μεγαλύτερους.

Το κεχριμπάρι είναι το απολιθωμένο ρετσίνι αρχαίων δέντρων που μέσα σε μερικά εκατομμύρια χρόνια μετατράπηκε στο κεχριμπάρι. Το αποτέλεσμα αυτής της μεταμόρφωσης είναι ένα εξαιρετικό κόσμημα με εξαιρετικές ιδιότητες , η οποία γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης και χρησιμοποιείται τόσο από τους τεχνίτες τόσο από τους επιστήμονες . Το μεγαλύτερο απόθεμα κεχριμπαριού στον κόσμο προέρχεται από τις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας, εδώ και 13.000 χρόνια.

Τα κολιέ οδοντοφυΐας που είναι φτιαγμένα από κεχριμπάρι έχουν μοναδικά χρώματα και υφή και το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Οι χαντρούλες διαφέρουν η μία με την άλλη αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι όμοιο για όλα τα κολιέ.  Αυτά τα κολιέ οδοντοφυΐας είναι προϊόντα αξίας. Το κεχριμπάρι είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες εδώ και πολλούς αιώνες. Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι το κεχριμπάρι όταν φοριέται πάνω στο σώμα απελευθερώνει φυσικά αιθέρια έλαια που ηρεμούν και καταπραΰνουν τον πόνο.

Το κεχριμπάρι πρέπει να ακουμπά στο σώμα και είναι προτιμότερο να το φοράτε από το πρωί, στο ξεκίνημα της ημέρας σας. Οι ιδιότητές του εν ολίγοις:

Καταπολεμά αδυναμία, ατονία, κόπωση.

Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα.

Βοηθά σε μυϊκούς πόνους καθώς και σε προβλήματα των εντέρων.

Εξισορροπεί τον θυρεοειδή.

Προστατεύει από την ακτινοβολία και την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση. 

Συνδυασμένο με τον πανέμορφο ξύλινο θρησκευτικό σταυρό, αποτελεί το ιδανικό δώρο για εσάς! (διαστάσεις σταυρού: 4,5x3 εκατοστά  χρώμα: κανελί)

Προσοχή να αγοράζετε αυθεντικό κεχριμπάρι. Για να αποδείξετε ότι το κολιέ που αγοράσατε είναι αυθεντικό κάντε το εξής πείραμα: Γεμίστε ένα ποτήρι με νερό, ρίξτε αρκετό αλάτι (θαλασσινό αλάτι ή ακόμα καλύτερα θαλασσινό νερό) και ανακατέψτε. Το αυθεντικό κεχριμπάρι δεν θα βουλιάξει, ενώ η απομίμηση θα πάει στον πάτο του ποτηριού.

Σημείωση: το κάθε κολιέ είναι φτιαγμένο στο χέρι και άρα μοναδικό, μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από αυτό της φωτογραφίας. Ανοιγοκλείνει από το βιδωτό κλιπ.  

Μήκος:  ~ 62 εκατοστά

Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε αν το κεχριμπάρι που αγοράσατε είναι γνήσιο: https://youtu.be/dWmRjmeEOj8

σχετιζόμενα προϊόντα